Cheltuie o avere ca să semene cu David Beckham, acum s-a răzgândit. Vrea să semene cu Vittoria

O serie nesfârșită de operații și mai mult de 25 de mii de euro cheltuiți ca să semene cu David Beckham. Aceasta a fost nebunia unui american.

Acum că Jack Johnson în vârstă de 22 de ani zice că ”seamănă” cu Beckham, se pare că s-a săturat de noua lui înfățișare și acum are o altă dorință. Vrea să-și schimbe sexul și să semene cu soția lui David Backham, Vittoria.

Într-un interviu publicație The Sun, Jack Johnson a declarat: ”Îmi place atât de mult modelul Vittoria încât vreau să devin geamăna ei. Iubesc totul la ea. Am învățat să merg și pe tocuri”.

Un cetățean român ucis și altul rănit, într-un atac la Kabul / VIDEO

Intervențiile l-ar putea costa tânărul transgender peste 20 de mii de euro. Jack Johnson a adăugat:

“Când  am mărturisit dorința de a face acestă schimbare familiei și prietenilor mei, m-au susținut și  au spus că mă vor susține  100%  . Ei spun că sunt fericiți dacă eu sunt fericit și vor fi de partea mea în tot ceea ce eu decid să fiu și fac. În curând voi începe cu intervențiile. Scopul meu acum este să arăt ca Victoria Beckham. Unii oameni mă critică deja, dar eu mă gândesc  numai la fericirea mea “.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.