”Cheese Challenge” ,noua modă al momentului: felii subțiri de brânză pe fețele copiilor VIDEO

”Cheese Challenge” ,noua modă al momentului

După Ice bucket Challenge” și “Mannequin Challenge”, o nouă tendință virală apare pe internet: “Cheese Challenge”, despre care este vorba:

 

După mai multe provocări amuzante și distractive care au apărut pe internet în ultima perioadă, iată că una dintre cele mai noi provocări a împărțit internetul în două părți.

”Cheese Challenge”

Noua tendință câștigă teren pe rețelele de socializare. Părinții aruncă cu felii subțiri de brânză pe fețele copiilor.

Prima care a lansat acestă provocare a fost Charles Amara, al cărui videoclip a fost ulterior preluat de contul @unclehxlmes, obținând ceva de genul de 10 milioane de vizionări.

 

În videoclipul pe Twitter, care a fost eliminat mai târziu,  un copil așezat pe scaunelul și îi zâmbește tatălui, dar de îndată ce vede brânza în mâna tatălui său  își schimbă repede expresia când acesta este aruncată direct pe față.

Din acel moment, au fost o succesiune de “Cheese Challenge” publicate pe Twitter, unde, totuși, numai adulții râd: copiii care sunt “brânzași” rămân cu o expresie între  uimire și tristețe și, probabil, în spatele ochilor larg deschiși, ascund voința de a se răzbuna mai devreme sau mai târziu .

 

https://youtu.be/ZhTxacA79Vo

Te-ar putea interesa și Ucraina introduce Al Bano pe lista neagră: “Este o amenințarea pentru securitatea națională”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.