Cerșetor român în scaun cu rotile ucis fără milă: strangulat și incendiat de o femeie

Un  cerșetor român în vârstă de 61 de ani în scaun cu rotile, a fost ucis fără milă în Canare

O femeie de origine irlandeză şi un spaniol au fost arestaţi în Canare pentru uciderea unui român fără adăpost în luna ianuarie a acestui an.

Potrivit Daily Mail, irlandeza de 50 de ani, care locuieşte în Gran Canaria, a fost arestată miercuri, împreună cu un spaniol de 43 de ani.

Ea este acuzată că a ucis prin strangulare un român de 61 cu ambele picioare amputate, care trăia din cerşit şi se deplasa în scaun cu rotile.

Crima a avut loc în 11 ianuarie satul San Bartolomé de Tirajana, unde românul se adăpostea într-o clădire abandonată.

Poliţia spaniolă spun că suspecţii l-au ucis, apoi stropit cu combustibil şi au încercat să-i dea foc pentru a-şi ascunde urmele. Nu s-a descoperit încă motivul acestei crime absurde…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.