Cerere în căsătorie în plenul Parlamentului de la Roma / VIDEO

Cerere în căsătorie în plenul Parlamentului de la Roma

Deputatul italian Flavio di Muro, membru al partidului Liga, a profitat joi de o intervenţie în plenul Parlamentului de la Roma pentru a o cere de soţie pe iubita sa, aflată în tribuna pentru invitaţi.

După o scurtă introducere, Flavio di Muro a cerut înţelegere pentru ce urma să facă, apoi a scos o cutiuţă pentru bijuterii din care a arătat un inel şi şi-a îndreptat privirea către tribuna invitaţilor, spunând: ’’Eliza, vrei să te căsătoreşti cu mine?″

Citește și Tragedie într-o ambulanță! Explode un rezervor de oxigen, o fetiță de 3 luni moare carbonizată

Reacție imediată din partea parlamentarilor, care izbucnesc în aplauze. Însă președintele Roberto Fico își concentrează atenția asupra lucrării, răspunzând: ” Am înțeles totul, dar să te folosești de o intervenție pentru acest lucru nu mi se pare absolut cazul. Înțeleg totul, dar mergem înainte cu munca “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.