Cere divorțul, el o umple de pumni și îi taie limba cu o foarfecă

Nu se mai înțelegeau de multă vreme , iar criza căsătoriei urma să devină o tragedie, așa că soția a cerut divorțul.. Soțul a acceptat fără nicio problemă și ca răspuns a luat o foarfecă și a tăiat limba. O poveste despre violență și abuz  s-a încheiat în cel mai rău mod. Câteva ore mai târziu, poliția l-a arestat  ​​pe soțul nebun pentru mutilarea, torturarea și violența împotriva soției sale.

Site-ul de știri Dawn a raportat că omul a fost arestat în zona Pindi Bhattian din cartierul Hafizabad din Pakistan sâmbătă trecută, la o zi după eveniment.

Haos pe aeroportul din Manchester: un pachet suspect detonat, un bărbat fuge gol prin gară

După divorț, femeia  s-a mutat în casa părinților ei. Tată ei lucra în grădină iar victima și mama ei erau în casă când brusc bărbatul a sunat la ușă. Cu o scuză  a intrat în casă și s-a repezit la fosta soție închizându-se cu ea într-o cameră  începând să o bată până la gestul extrem. I-a tăiat limba cu o foarfecă.

Mama disperată a început să ceară ajutor în timp ce tânăra încerca cu disperare să se elibereze de bărbat.  Doar intervenția unor persoane au reușit să o salveze tânăra, altfel ar fi omorât-o. Fata este acum internată în spital iar viața ei nu este în pericol, dar îi va fi dificil să uite prin ce a trecut.

Poliția a confirmat că “suspectul a fost arestat ținând încă foarfeca în mână” și acum își așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.