Cere divorțul la două zile după căsătorie: „Mireasa era de fapt un…bărbat”

Un divorț în timp record pentru un bărbat de 31 de ani care după ce s-a căsătorit, și-a dat seama că a fost înșelat: femeia cu care s- a căsătorit era de fapt… un bărbat .

Povestea incredibilă s-a întâmplat în Indonezia și potrivit publicației  IndoZone, Muh, un tânăr s-a căsătorit cu frumoasa Mita în vârstă de 25 de ani. Fără îndoială, graba și nerăbdarea de a deveni soția lui, l-a înșelat. Cei doi s-au întâlnit pe Facebook la începutul lunii mai: „Ne-am întâlnit pentru prima dată la o cafea, nu bănuiam nimic și începusem să mă îndrăgostesc, așa că am decis să ne căsătorim imediat”, spune bărbatul înșelat.

Nici măcar oaspeții invitați la nunta sărbătorită în orașul Kediri, nu bănuiseră nimic. Primele probleme au apărut în noaptea nunții, când Mita a refuzat să facă sex cu bărbatul cu care tocmai se căsătorise. Același scenariu a doua zi și tocmai în acel moment, nu este clar cum, Muh, în vârstă de 31 de ani, a descoperit că a fost înșelat dar ”frumoasa” Mita fugise deja încercând să se ascundă.

Surpriză într-un supermarket: dintr-un cofrag de ouă … a ieșit un pui! Video

Tânărul mire înșelat a mers la secția de poliție denunțând bărbatul pe care, fără să știe, l-a adus în fața altarului: numele său real este Adi și a fost deja oprit și arestat de poliție. Normal că cererea de divorț a fost inevitabilă….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.