Cere ajutor pe web pentru o interventie, dar nu primeste donatii: ”Sotia mea ma respinge din cauza dimensiunii”

Cere ajutor pe web pentru o interventie, dar nu primeste donatii: „Sotia mea ma respinge din cauza dimensiunii”

Măsurile sunt importante. Cel puțin este cea ce afermă bărbatul care a cerut ajutorul web pentru a face o intervenție chirurgicală pentru a schimba dimensiunea organului . Potrivit Mirror, el ar dori acest intervent deoarece a obosit de comentariile răutăcioase ale soției sale. Identificat ca Joe din Queensland, el și-a povestit pe  GoFundMe.

Citește și O vedeta renumita pe Instagram a fost gasita taiata in bucati in interiorul unei valize

„Cu ajutorul tău, nu mai pot avea alți copii și îmi voi putea satisface soția”, a scris el pe pagină. De fapt, bărbatul ar dori o mărire a penisului, dar și o vasectomie pentru că nu-și mai dorește copii. Fără donații, însă, visul său este încă departe. “Soția mea și cu mine am avut primul nostru copil în urmă cu peste un an și, deși este unicul copil aș dori să fie ultimul … Nu stăm bine pe plan economic abia ne putem permite să creștem acest copil, așa că vă rog să mă ajutați să mă operez să devin steril”.

 

Vasectomia nu este singura dorință. „Aceasta este cea mai scumpă intervenție chirurgicală, dar nu cea mai importantă”. El spune că soția lui îl respinge din cauza „micro penisului” său și, prin urmare, speră că o circumcizie și o mărire a organului îi vor putea îmbunătăți viața sexuală. „Singur, nu îmi voi putea permite niciodată această intervenție dar cu ajutorul tău îmi pot realiza în sfârșit visele.”

În prezent, Joe cere peste trei mii de euro comunității web și, în ciuda faptului că pagina sa de crowdfunding a lansat-o în urmă cu nouă( 9 ) luni, el încă așteaptă prima donație.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.