Cercetătorul David Katzenstein a murit: „Ucis de Covid în câteva zile”

David Katzenstein , un pionier al cercetării SIDA, a fost ucis de Covid în câteva zile , a murit la 69 de ani din cauza complicațiilor cauzate de virus. Avea 69 de ani și a murit duminică, 24 ianuarie, potrivit New York Times. Doar cu câteva zile mai devreme, el a fost rezultat pozitiv pentru Coronavirus.

Bine cunoscut în Statele Unite, dar și în Africa subsahariană, Katzenstein și- a dedicat majoritatea anilor de studiu și de muncă cercetării SIDA și a adus metode inovatoare de prevenire, diagnostic și tratament în numeroase țări ale continentului african. A doua sa casă a fost în Zimbabwe, unde a locuit și a lucrat și unde și-a găsit moartea. Între 1987 și 1989 a fost Senior Research Fellow la Centrul de Biologie, Evaluare și Cercetare de la Food and Drug Administration, lucrând în avangarda cercetării în anii în care SIDA a început să facă din ce în ce mai multe victime.

Citește și Îngrozitor, a găsit în sicriu două păpuși în loc de gemenii nou născuți: femeia mințise privind sarcina

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.