Cercetătorii consideră că persoanele cu ochii căprui sunt mai speciali. Vezi de ce

Multe persoane cred că a avea ochii căprui, nu este nimic special, în schimb nu este așa. Știați că sunt anumite persoane care plătesc bani grei pentru a-și schimba culorarea ochilor? Din albastru sau verde preferă maro. Ca să nu mai vorbim de lentilele de contact…

Chiar dacă de multe ori culoare ochilor căprui nu cauzează mulțumire, adevărul este că oamenii de știință consideră că persoanele cu ochii căprui sunt mai speciali. Poți să crezi asta? Iată de ce :

Potrivit cercetătorilor, ochii căprui, pe lângă faptul că sunt mai rezistenți la lumină au o protecție mai mare împotriva razelor UV a soarelui.

În plus, transmit mai multă siguranță decât persoanele cu ochii deschiși la culoare.

Avantajele nu se opresc aici. Persoanele cu ochii căprui sunt se emoționează mai ușor, sunt mai energici și mai sensibili la durerea și tristețea celor din jur. Aceasta, de fapt, îi face pe acești indivizi mai sociabili și mai prietenoși.

Conform testelor, cea mai mare caracteristică a ochilor căprui este că, nefiind așa de sensibili la lumină, ei văd mai bine, iar ochii nu se obosesc așa de ușor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.