Cercetașii din America în faliment : Prea multe cazuri de abuzuri sexuale

Copleșiți de procesele de hărțuire sexuală, Boy Scouts of America a declarat faliment. Cea mai mare asociație voluntară din Statele Unite și una dintre cele mai mari din lume, cu peste două milioane de membri, a recurs la procedura Capitolului 11 pentru a se proteja de creditori și a negocia compensațiile pentru victime.

Inființat în Anglia, cercetașii au fost aduși în Statele Unite în 1910 de editorul din Chicago WD Boyce, fondatorul “Boy scouts of America” . Asociația a fost atacată de ani buni, vizată de mii de mărturii ale abuzurilor, dar numai în ultimele luni scandalul a atins proporții care duc la falimentul asociației Boy Scouts of America.

Citește și Mama își abandonează fiica nou-născută într-un parc și o lasă să moară de frig: „Avea legat încă cordonul ombilical”

În aprilie anul trecut , Janet Warren, profesor la Universitatea din Virginia, după ce a petrecut cinci ani studiind „dosarele de perversiune” , a dezvăluit amploarea scandalului: în ultimii șaptezeci de ani, 7.819 lideri și voluntari au fost acuzați că au abuzat sexual din 12.254 de copii și tineri și din acest motiv au fost expulzați din asociație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.