Centrul de distribuție Amazon s-a prăbușit în urma unui incendiu de proporții | Video

Un incendiu de proporții a distrus vineri dimineață un centru de distribuție din sudul Californiei , care era folosită pentru expedierea articolelor către clienții Amazon. Din fericire la acel moment în clădire se aflau 40 de angajați și toți au scăpat cu viață.

Pompierii nu au putut să oprească flăcările care s-au extins  în Redlands, la aproximativ 60 de mile est de Los Angeles. Amazon a declarat că acea clădire a fost folosită pentru a livra mari cantități de produse:

Oroare în San Antonio: părinții, 4 copii și pisicile lor au fost găsiți morți în SUV-ul din garaj

„Ne bucurăm că toată lumea este în siguranță și mulțumim pentru pompierilor pentru eforturile depuse”, a declarat Lisa Levandowski, purtătorul de cuvânt al Amazonului. Directorul orașului Redlands, Charles M. Duggan Jr., a declarat pentru Fox 11 că nu există nicio legătură cu manifestațiile legate de moartea lui George Floyd.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.