Celine Dion fără machiaj în videoclipul noului single: “Am imperfecțiunile mele …” VIDEO

Celine Dion fără machiaj în videoclipul noului single: “Am imperfecțiunile mele …”

„Imperfecțiuni” este titlul piesei al cărui clip a fost lansat astăzi.

Am imperfecțiunile mele … cicatricile mele de ascuns”, versuri elocvente cele ale lui Céline Dion în noul single „Imperfecțiuni”, care anticipează noul album „Curaj” care va ieși pe 15 noiembrie. Iar videoclipul alb-negru, lansat astăzi cântăreața canadiană de 51 de ani se arată fără machiaj cu o rochie neagră, părul strâns, chipul subțire și intens.

O fetiță de 9 luni riscă să rămână paralizată: pentru a se vindeca are nevoie de un medicament care costă 1,9 milioane de euro”

Cuvinte puternice… „Imperfecțiuni” la fel de puternice și intense ca toate cele 16 piese ale noului album, pe care ea însăși le definește „un imn pentru a găsi forța și mândria atunci când sunteți la începutul unei noi provocări,  reprezintă pierderea soțului meu, a managerului meu, a tatălui copiilor mei, dar reprezintă și puterea pe care am găsit-o să merg mai departe, pentru că mi-am dorit-o … “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.