Celebrul radio al Vaticanului a publicat cartea de identitate a lui Iisus: scandal pe Facebook

Radio Maria , celebrul post radio din Vatican, publică cartea de identitate a „ Iisus ”. Fotografia, care a lăsat multe îndoieli în rândul credincioșilor și nu numai, a fost distribuită pe pagina de socializare a radioului: un adevărat document de identitate.

Amazon, după incendii, începe ploaia iar pompierii plâng de bucurie / VIDEO

Odată cu apariția rețelelor de socializare, știm că depășirea liniei dintre adevăr, fals și abuz a devenit ceva la ordinea zilei. Un adevărat document de identitate, cu cele mai cunoscute și răspândite generalități ale lui Mesia, data nașterii – 25 decembrie-, descrierea părului și a ochilor și o fotografie cu un fundal plin de lumină

Fetiță zgâriată pe față de o ”fantomă” în pătuțul ei. Momentul înregistrat de o telecameră / Video

Acest lucru a dus la o ploaie de comentarii  care nu sunt atât de imposibil de imaginat. Este cu adevărat dificil să înțelegem ce a însemnat această publicație, dar utilizatorii de web nu au fost cu siguranță blânzi. Din „Cetățenie: Cer, Pământ și peste tot” … ”Ce nu se face pentru a nu plăti impozite și taxe”….  și până la cei care s-au opus acestei postări particulare, vorbind despre blasfemie și scandal.

Dacă sunteți curioși, puteți vedea cartea de identitate a lui Iisus pe pagina de Facebook Radio Maria.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.