Cel puțin opt persoane au murit într-un incendiu într-un port din Alabama

Cel puțin opt persoane au murit în urma unui incendiu izbucnit în noaptea de duminică spre luni într-un port al lacului din Alabama, Statele Unite, unde au fost ancorate mai multe bărci. Portul este situat în parcul Jackson County pe Lacul Guntersville din orașul Scottsboro.

Incendiul a început la scurt timp după miezul nopții, a ars cel puțin 35 de bărci și a prăbușit acoperișul digului acoperit unde erau ancorate. Cele opt persoane care au murit în timp ce dormeau în interiorul bărcilor, iar alți șapte oameni au reușit să scape înotând.

Citește și Un bărbat și-a ucis toți cei cinci nou născuți ai săi: arestat după aproape 30 de ani !

Un martor care a asistat la incendiu de la un dig din apropiere a declarat pentru Associated Press că multe persoane locuiau permanent în interiorul bărcilor, în timp ce alții au petrecut doar câteva zile pe săptămână acolo. Momentan nu se cunosc cauzele incendiului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.