Cel puțin 92 de soldați din Ciad au fost uciși în timpul unui atac terorist în apropierea graniței cu Nigeria

Cel puțin 92 de soldați din Ciad au fost uciși în timpul unui atac al grupării teroriste Boko Haram în regiunea Lac, în apropierea graniței cu Nigeria. Președintele Chadian, Idriss Deby, a spus că țara nu a pierdut niciodată atâția soldați într-un atac armat asupra lui Boko Haram.

Potrivit unui soldat din armata din Ciad, intervievat de Agence France-Presse, atacul a durat aproximativ șapte ore, timp în care militanții grupării teroriste au reușit să distrugă 24 de vehicule de luptă și să fure mai multe arme.

Citește și Coronavirus, trimisul ONU în Siria: ” Încetați focul imediat !”

În ultimele luni, Boko Haram pare să fi crescut numărul de atacuri în regiunea Lacului Ciad, care se învecinează cu Nigeria și Niger.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.