Cel puţin 60 de oameni au murit în India din cauza inundaţiilor devastatoare

Cel puţin 60 de oameni au murit în India din cauza inundaţiilor devastatoare. Ploile musonice au lovit regiunile nordice și multe dintre victime și-au găsit sfârșitul înecate, lovite de trăsnet sau sub casele prăbușite.

Cinci persoane au pierit după ce au fost muşcate de şerpi.

Merge la un salon să-și facă manicura, riscă să-și piardă mâna din cauza unui virus

În unele localităţi, apa a ajuns la 20 de centimetri, iar autorităţile au fost nevoite să închidă şcolile. Și traficul rutier a fost întrerupt în unele zone. Vestea bună este că meteorologii se aşteaptă ca ploile să scadă în intensitate de săptămâna viitoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.