Cel puțin 45 de persoane au murit si alte 200 sunt date disparute dupa ce o barca s-a scufundat

Congo: cel puțin 45 de persoane au murit si alte 200 sunt date disparute dupa ce o barca s-a scufundat

Cel puțin 45 de persoane au murit și alte 200 au dispărut în scufundarea unei bărci în lacul Mai-Ndombe din vestul Congo, scrie BBC. Operațiunile de salvare și căutare a persoanelor dispărute ar putea dura săptămâni.

 

Guvernatorul Antoine Masamba a declarat că barca transporta  mai mult de 400 de persoane, majoritatea dintre aceștia fiind profesori. Printre victime se numără și 11 copii.

 

Barca s-a scufundat sâmbătă noaptea la 30 de kilometri de orașul Inongo. Primarul orașului Simon Mboo Wemba a declarat că agenții de poliție a arestat căpitanul.

Te-ar putea interesa și Un traficant de droguri a murit intr-un avion dupa ce a inghitit 246 de ovule de cocaina

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.