Cel puţin 25 de persoane au murit în Tennessee în urma unei tornade extrem de puternice

Cel puţin 25 de persoane au murit în statul american Tennessee în urma unei tornade extrem de puternice. Sute de case au fost făcute una cu pământul de furtuna care a avut o forţă neobişnuită.

Locuitorii au fost luaţi prin surprindere pentru că alerta a fost dată doar cu câteva minute înainte ca vijelia să măture totul în cale.

Citește și Și-a ucis fiul în vârstă de 3 ani și i-a aruncat trupul în râu, pentru a putea pleca în vacanță

Meteorologul unui post de televiziune din Nashville a văzut tornada și imediat și-a alertat colegii aflați afară.

După doar câteva secunde, haosul s-a instalat, iar vântul turbat a distrus totul în cale. Scenele s-au derulat noaptea, când mulți dormeau. Așa că, treziți de coșmarul dezlănțuit, au avut puțin timp la dispoziție pentru a se adăposti.

Peisajul lăsat în urmă este dezolant. De pildă, mașini aruncate unele peste altele într-o parcare, de parcă ar fi niște jucării. Piscina unui hotel a fost transformată în groapă de gunoi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.