Cel puțin 18 persoane au murit în urma exploziei unei mașini bomba în nordul Siriei

Cel puțin 18 persoane au murit și cel puțin 75 au fost rănite de o explozie cu mașină-bombă în al Bab, un oraș din nordul Siriei controlat de rebeli cu sprijinul Turciei. Explozia a avut loc pe o stradă aglomerată, lângă o stație de autobuz.

Citește și S-a sinucis la numai 14 ani, visa să devină medic dar de 9 ani fugea de războiul din Siria

Niciun grup terorist nu și-a asumat răspunderea pentru atac până acum, dar de când Al Bab a fost preluat de forțele militare turcești în 2017 – anterior a fost controlat de Statul Islamic – au fost efectuate nenumărate astfel de atacuri. Orașul este situat la 40 de kilometri nord-est de Alep, al doilea oraș cel mai populat din Siria și a fost odată una dintre principalele cetăți occidentale ale ISIS.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.