Cel puțin 17 persoane au murit în Brazilia din cauza ploilor abundente din ultimele zile

Cel puțin 17 persoane au murit în ultimele zile din cauza ploilor abundente din Brazilia. Ploile au fost deosebit de intense în statele de coastă din São Paulo și Rio de Janeiro, unde au avut loc inundații și diverse alunecări de teren.

Citește și Cel puţin 25 de persoane au murit în Tennessee în urma unei tornade extrem de puternice

Numărul de decese ar putea crește din nou în următoarele ore, având în vedere că autoritățile statului Sao Paulo au comunicat că sunt cel puțin 46 de persoane date dispărute.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.