Cel puțin 11 pompieri au fost răniți într-o explozie din centrul orașului Los Angeles

În seara zilei de sâmbătă, 16 mai, a avut loc o explozie în timpul unui incendiu într-o clădire  comercială într-una din zonele centrale din Los Angeles, în apropiere de cartierul Micul Tokyo. Cel puțin 11 dintre cei aproximativ 230 de pompieri care au intervenit pentru stingerea flăcărilor au  fost răniți. Pompierii au intervenit după ce cineva a raportat prezența fumului în clădire: explozia a făcut ca flăcările să se răspândească și pe clădirile din apropiere.

Peste 50 de bebeluși au rămas blocați într-un hotel din Ucraina

Clădirea în care s-a produs explozia este o clădire cu dimensiuni moderate, care adăpostește o companie care distribuie produse pentru țigările electronice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.