Cel mai trist cățel: nu se poate juca cu copiii din bloc din cauza carantinei

Cel mai trist cățel: nu se poate juca cu copiii din bloc din cauza carantinei. Big Poppa, un buldog din  Atlanta, Georgia, în Statele Unite, este noul star a rețelelor de socializare. Imaginile noii sale rutine zilnice sedentare, împărțite între balcon și canapea, departe de afecțiunea oamenilor, au adunat deja aproape 90 de mii de fani pe Instagram .

Tot ce vreau să fac este să mă joc cu copiii din bloc, dar din cauza Covid-19 nu pot. Nu pot decât să-i privesc de la balcon ”, scrie  proprietarul  câinelui, Rae Elle.

Povestea micuței Erin continua: la doar șase luni cu probleme cardiace și pulmonare a învins coronavirusul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.