Cel mai socant caz de pedofilie: ”Nu regret ce am facut”

Cel mai socant caz de pedofilie: ”Nu regret ce am facut”

Un bărbat de 31 de ani a îngrozit întreaga Australie.  Individul a fost arestat sub acuzaţie de pedofilie, el abuzând sexual peste 13 minori, fete şi băieţi, pe parcursul a 6 ani de zile. Mai mult, agresorul şi-a filmat toate victimele şi momentele în care s-au produs abuzurile.

 

Detaliile prezentate în timpul procesului sau au fost preluate de presă naţională şi internaţională, iar amănuntele sunt de-a dreptul şocante. Procurorii care s-au ocupat de cât au declarat că este cel mai şocant caz de pedofilie de pe teritoriul Australiei. Se pare că agresorul nu a manifestat nicio urmă de regret pentru faptele comise.

 

Individul i-a spus judecătorului că nu are regrete în ceea ce privește acțiunile sale.

Avocatul individului a cerut ca acesta să fie eliberat pe cauţiune şi internat într-un centru de reabilitare. Printre acuzaţiile aduse se număra viol, victima având 14 ani, alte abuzuri sexuale cu minori şi producerea de material pornografic cu victimele. Procesul bărbatului este în curs de desfăşurare, sentinţa urmând să fie dată în următoarea perioadă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.