Cel mai scump pește a fost vândut cu 1,5 milioane de dolari

Cel mai scump pește a fost vândut cu 1,5 milioane de dolari

S Legend, un pește roșu și alb este  Koi Crap crescut în Japonia. A devenit cel mai scump pește vândut vreodată, la un preț incredibil de 203 milioane de yeni, de peste 1,5 milioane de euro. Legend  S are de 101 cm lungime și este  cel mai frumos exemplar al renumitei varietăți Kohaku. Crapul a fost cumpărat de un colecționar japonez după o licitație deținută de ferma Saki Fish din orașul japonez Hiroshima.

Nu se știe prea multe despre cumpărător, cu excepția faptului că se numește Yingying și vine din Taiwan.

“Acesta este un preț record plătit pentru un crap Koi”, a declarat expertul Tim Waddington reporterilor. “Un pește de 101 cm este foarte mare și este, de asemenea și cel mai valoros soi, Kohaku. Oamenii din lumea crapului Koi sunt entuziasmați de vânzare, deoarece este un preț incredibil pentru un singur pește. Cel mai bun preț anterior a fost în jur de 400.000 de lire sterline [550.000 euro]. Este într-adevăr o lume nebună ”

Drama din piscină: un tată se aruncă în apă și mai iese la suprafață, fiica lui de 6 ani descoperă cadavrul

Prețul plătit petru  S Legend este un preț record plătit pentru un pește viu: pentru un pește mort, recordul este deținut de un ton roșu de 222 de kg vândut  la licitație, tot în Japonia, pentru 155 de milioane de yeni (1,22 milioane de euro) .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.