Cel mai mare prădător sexual în serie din istoria Marii Britanii a fost închis pe viață: a violat 190 de bărbați

Un violator în serie, considerat a fi cel mai mare prădător din Marea Britanie, a fost închis pe viață după ce a fost condamnat pentru viol împotriva a 48 de bărbați. Victimele ar putea depăși 190 de bărbați dar anchetatorii încă nu au reușit să-i identifice pe toți . Reynhard Sinaga , în vârstă de 36 de ani atragea bărbații din afara cluburilor din Manchester în apartamentul său, unde îi droga, îi abuza sexual și înregistra.

Potrivit actelor din tribunal Reynfard ieșea în primele ore ale dimineții din în căutare de tineri băuți care ieșeu din discoteci sau baruri și le oferea un loc unde să-și petreacă noapte sau le ofera ceva de băut.  Prădătorul căuta doar tineri beți, care erau singuri în jurul cluburilor de noapte și îi invita în apartamentul său unde îi droga și îi viola.

Citește și Două surori au fost violate de tatăl lor ani de zile: mama le administra anticoncepționale

Victimele sale – care erau în principal heterosexuali – nu își aduceau aminte nimic, nici de abuzuri și nici nu știau că au fost înregistrați. Singa a fost prins după ce una dintre victimele sale și-a recăpătat conștiința. Cei doi s-au luat la bătaie iar victima a reușit să pună mâna pe telefon mergând direct la poliție.

Potrivit Independent, Reynhard Sinaga a fost găsit vinovat pentru un total de 159 de infracțiuni comise între ianuarie 2015 și mai 2017,  136 de infracțiuni de viol, 13 acuzații de agresiune sexuală, opt acuzații de viol și două acuzații de agresiune prin penetrare.

Detaliile cazului, care este considerat cel mai mare caz de viol  din Marea Britanie, au fost făcute publice după ce au fost ridicate restricțiile  și  după încheierea a patru procese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.