Cel mai mare cadou pe care un bunic îl poate face nepoților: tandrul spot de Crăciun 2020

Cel mai mare cadou pe care un bunic îl poate face nepoților. Deșteptarea în fiecare dimineață la ora 6.30 și antrenamentul de ridicare a greutăților ascund de fapt toată dragostea și tandrețea unui bunic pentru nepoata lui. Un moment magic visat și cultivat în secret de om până în ajunul Crăciunului: acesta este conținutul unei reclame de Crăciun din partea companiei farmaceutice DocMorris, cu sediul în Olanda.

Citește și Două fetițe scriu o scrisoare tatălui lor în Cer și răspunde Moș Crăciun

„Anul acesta cel mai mare cadou pe care ni-l putem oferi este sănătatea”, se arată în pagina oficială a companiei pe YouTube , care a ales să-și închidă reclama cu următoarea propoziție: „Ca să te poți ocupa de ceea ce contează cu adevărat în viață: petrece  timpul fără griji cu cei pe care îi iubești ”. O adevărată dorință pentru noi toți după acest 2020 marcat de pandemia Covid-19 și de consecințele sale dramatice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.