Cel mai longeviv cuplu din lume sărbătorește 80 de ani de căsătorie: „Secretul nostru este să fii amabil”

Cel mai longeviv cuplu din lume: John și Charlotte Henderson, din Austin, Texas, împreună au vârsta de 211 de ani  și duminică vor sărbători un alt record, cel al aniversării a 80 de ani de căsătorie  în reședința pentru persoanele în vârstă unde locuiesc prin vreo zece ani. Secretul lor este în respect, recunoștință și bunătate unul față de celălat.

S-au căsătorit pe 22 decembrie 1939 și după 80 de ani sunt încă împreună, pregătiță să sărbătorească nunta de stejar în casa de bătrâni unde locuiesc mult timp. Este un nou record: cei doi soți   John și Charlotte Henderson , din Austin, Texas, este cel mai longeviv cuplu din lume și  pe 21 decembrie, vor sărbători cea de-a 80-a aniversare a nunții cu prietenii și rudele..

Citește și Se cunosc online și se căsătoresc: când el se îmbolnăvește, ea descoperă că este compatibilă să-i doneze un rinichi

Cei doi s-au cunoscut la universitate în 1934, când aveau 19 și 17 ani, și de atunci nu s-au mai lăsat niciodată. Secretul iubirii lor de durată, așa cum au declarat cei doi este respectul și amabilitatea unul față de celălalt.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.