Cel mai bătrân om din lume a murit la vârsta de 138 de ani

Cel mai bătrân om din lume a murit la vârsta de 138 de ani. Știrea a fost raportat de agenția oficială de știri „Irna”, explicând că Ahmad Soufi, un bărbat de etnie kurdă născut în 1882, a murit ieri în Saqqez, în provincia iraniană Kurdistan. Potrivit „Irnei”, Soufi „a murit de bătrânețe”. Kurdii din Iran sunt reputați ca fiind longevivi.

Citește și Rusia, bilanțul coronavirusului nu este real: mult mai mare decât cel declarat- Video

Aceeași agenție publică o fotografie cu „shenasnameh” (certificatul de naștere) și cartea de identitate, ambele din 28 februarie 1882, ale celui mai bătrân om din lume. Recordul anterior a aparținut până în august anul trecut sud-africanului Fredie Blom, care a murit la vârsta de „numai” 116 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.