Cel mai bătrân om din lume a murit la 116 ani: Fredie Blom a cunoscut 2 războaie mondiale

Intervievat recent, cel mai bătrân om din lume nu a mărturisit niciun secret care să-i explice longevitatea, cu excepția faptului că „există un om acolo, care are toată puterea”

La vârsta de 116 ani, cel mai în vârstă bărbat din lume a murit în Africa de Sud, relatează  BBC. O înregistrare neoficială în Cartea Recordurilor Guinness din cauza că Fredie Blom, al cărui document spune că s-a născut în mai 1904 în colonia Eastern Cape Province, nu există informații exacte despre naștere. Familia sa a fost ștersă complet de spanioli în 1918, când avea doar 14 ani, apoi Blom a supraviețuit la două războaie mondiale și Apartheid, lucrând ca lucrător în construcții până la 80 de ani.

Un asteroid ar putea lovi Pământul pe 2 noiembrie. Dar pericolul este relativ

Intervievat recent, nu a mărturisit niciun secret care să-i explice longevitatea, cu excepția faptului că “există un om acolo, care are toată puterea.  Nu am niciun secret”. În rest, potrivit BBC, Fredie Blom a fumat toată viața și a încetat să bea alcool în urmă cu doar câțiva ani. „Până acum o săptămână, bunicul meu tăia lemne”, spune nepotul său, Andre Naidoo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.