Cecenia concediază toți lucrătorii din domeniul sănătății care protestează de lipsa de materiale de protecție

Liderul Republicii Ruse din Cecenia, Ramzan Kadyrov, a cerut astăzi concedierea tuturor  lucrătorilor din domeniul sănătății care au protestat și s-au plâns de lipsa materialelor  adecvate de protecție împotriva coronavirusului din regiune. Sunt „provocatori”, a spus Kadyrov, potrivit rapoartelor mass-media rusești.

“Provocatorii trebuie concediați. Avem de toate: materiale, costume, măști, oxigen și medicamente”, a comentat el. „Avem cel puțin 30.000 până la 40.000 de costume de protecție și vom cumpăra milioane de măști”.

„Medicul Sars” avertizează: „Fără imunitate este posibil nou val de Covid”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.