Ceasul rău….Încearcă să omoare o muscă, dar își aruncă casa-n aer

Încearcă să omoare o muscă, dar își aruncă casa-n aer, ziarul francez Sud Ouest a povestit nefericirea unui cetățean în vârstă din Parcoul-Chenaud, în Dordogne. Vineri, în timp ce se pregătea să ia masa, o muscă începuse să-i dea târcoale. Înarmat cu o rachetă electrică a pornit să vâneze oaspetele nedorit.

O bucată de carne crudă prinde viață și începe să se miște | VIDEO

Bătrânul  însă, nu-și dăduse seama de scurgerea de gaz din apartament.  Racheta electrică, conform reconstrucției articolului, a produs o scânteie care a declanșat explozia. Bucătăria a explodat și acoperișul casei a fost deteriorat. Bărbatul, transportat la spital, a scăpat cu câteva arsuri pe mână. „Nu este clar -scrie sursa  – dacă musca este moartă”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.