Cea mai recentă invenție: apă cu aromă de vin

Cea mai recentă invenție: apa care are gust de vin. Nu este alcoolică și nu are colorii.

Se numește Vida Gallaecia și este cea mai recentă invenție care va înebuni pe toată lumea:  este o apă specială cu aromă de vin și a fost inventată în Spania, într-o fabrică din Galicia.

Ideea este una strălucită și pare a fi pe placul multor persoane. Ideea provine dintr-o colaborare între producătorul de vinuri Bodega Liquido Gallaecia împreună cu mai mulți cercetători CSIC, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas.

Ideea era să creeze o apă specială, fără alcool, care să reamintească gustul vinului, atât roșu cât și alb. Sa născut din dorința de a reuși să creeze o băutură care ar putea fi consumată în orice moment, fără a-și asuma riscurile legate de consumul de alcool.

Această apă nu este unică doar pentru că are un gust de vin și nu conține alcool, ci și pentru că are foarte puține calorii.

Prin urmare, este ideal să fie consumată de către toată lumea. O apă non-alcoolică, non-calorică, care reușește să vă facă să gustați aroma specială pe care numai vinul o poate avea.

Vestea bună este că o puteți bea chiar și atunci când conduceți sau chiar când sunteți la dietă. Dar, așa cum se întâmplă aproape întotdeauna, există și vești proaste.

Produsul, de fapt, nu este încă pe piață.

Se vorbește că o companie aeriană celebră care ar fi interesată de comerțul și producția acestei băuturi în avion.

Voi ce credeți? V-ar place să o gustați?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.