Cea mai periculoasă pedofilă din Marea Britanie va fi eliberată: a abuzat de 30 de copii în creșa unde lucra

Cea mai cunoscută și periculoasă pedofilă din Marea Britanie, Vanessa George de 49 de ani, va fii eliberată la sfârșitul acestei luni.

Fostă educatoare de creșă din Plymouth, Vanessa George a fost condamnată la 7 ani de închisoare după ce a abuzat de 30 de copii, copii pe care ea îi avea în grijă. S-a fotografiat abuzând copiii și apoi a trimis imaginile altor pedofili. După aflarea veștii,  în iulie părinții copiilor și nu numai au încercat să convingă judecătorii să nu o elibereze, dar eforturile de a o ține în închisoare au fost acum epuizate și urmează să fie eliberată înainte de sfârșitul acestei luni.

Femeii i s-a interzis să intre în județele Devon și Cornwall după eliberarea ei.

Un monstru a violat trei surori timp de doi ani: condamnat la 270 de ani de închisoare

Mama a două fiice adolescente, Vanessa și-a recunoscut doar 13 acuzații de agresiune sexuală, dar a refuzat să numească care sunt acei 13 din cei 30 de bebeluși.

Sursa: Metro

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.