Cea mai numeroasă familie din Marea Britanie are un nou copil: cel de-al 22-lea !

Cea mai numeroasă familie din Marea Britanie are un nou copil, al 22-lea: ”Suntem fericiți că este sănătoasă și în siguranță”, a spus mama fetiței. Aceasta a postat pe instagram imagini cu cel mai mic membru al familiei. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, părinții încă nu au înregistrat-o pe micuță, scrie Daily Mail. Potrivit legii, aceștia au la dispoziție 42 de zile de la momentul nașterii.

Marea Britanie, cu cel de-al 22-lea copil care este pe drum, familia Radford stabilește un nou record

Familia Radford, din Lancashire, are de acum 11 fete și 11 băieți. Părinții celebri în Marea Britanie sunt Sue, în vârstă de 44 de ani, și Noel, în vârstă de 48 de ani. Fiul cel mare al cuplului, acum, are 30 de ani iar frații lui au între câteva luni până la 25 de ani. Cei doi copii mai mari au plecat de acasă pentru a-și crea propria familie și pentru a-și căuta un loc de muncă, în timp ce toți ceilalți locuiesc în continuare cu părinții. Potrivit ziarului, familia Radford  cheltuie 350 de lire pe săptămână

În total, Sue a fost însărcinată 800 de săptămâni. Ea a născut primul copil când avea 14 ani, mai scrie Daily Mail.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.