Cea mai mare statuie a copilului Iisus are 22 de metri înălțime și seamănă cu Phil Collins

Asemănarea acestei statui cu marele cântăreț Phil Collins, în vârstă de 68 de ani, a fost remarcată de unii internauți după ce fotografia a fost publicată în mediul online după ce  cea de-a 143-a sculptură dintr-o biserică din Mexic ar putea deveni primul care deține titlul de „cea mai mare statuie cu copilul Iisus”

O statuie de 22 de metri a copilului Iisus, care seamănp cu  Phil Collins , i-a încântat pe credincioși

Călugării thailandezi puși la dietă de către stat: „Prea multe cadouri bogate în calorii, jumătate sunt obezi”

Asemănarea cu Phil Collins, în vârstă de 68 de ani, bateristul cu trupa Genesis a anilor 1970, au avut și un hit cu In The Air Tonight.  Un bărbat a scris pe Twitter : „Puneți niște tobe în față și cred că  să s-ar pricepe”  . Un altul a spus: „Mă gândesc că Geneza a fost doar în Vechiul Testament!”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.