Cea mai mare pisică din lume caută o casă și multă dragoste

Cea mai mare pisică din lume se numește Mr. B și este arată trist. Caută oameni care să-l iubească și să-i ofere atențiile de care a re nevoie. În prezent, Mr.B este oaspete al Morris Animal Refuge din Philadelphia, care lucrează pentru a-i găsi o familie dornică să ofere dragoste acestei pisici mari.

Apelul publicat de asociație pe pagina de Facebook, în care Aga Agnieszka Pukniel pare să se chinuie să țină pisica în brațe, a devenit viral și în mai puțin de 24 de ore a avut mii de vizualizări, aprecieri și comentarii.

OMG, big boi Mr. B is a CHONK. He’s a chonk of a chonk. He redefines the term. Can you guess how much he weighs? More…

Pubblicato da Morris Animal Refuge su Giovedì 22 agosto 2019

Din fericire, cererile de adopție nu au lipsit. Utilizatorii  au înnebunit  în fața fotografiilor lui Mr.B, iar solicitările au fost atât de numeroase încât să serverul site-ului asociației a căzut iar liniile telefonice rezultau ocupate.

Ryanair clasificată cea mai proastă companie în calitate de serviciu pentru clienți în Marea Britanie

Asociația a fost inundată de solicitări pe care le va examina cu atenție pentru a găsi  familia cea potrivită pentru această pisică, astfel încât Mr B să se poată muta și să se bucure de răsfăț și dragoste.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.