Cea mai îngustă casă din Londra este de vânzare: 180 de centimetri pentru un milion de euro

Casa are o lățime de aproximativ 180 de centimetri și o înălțime de cinci etaje. Din 2006 prețul s-a dublat.

Cât de mult poate valora o casă de aproximativ 180 de centimetri lățime? Răspunsul vă poate surprinde dacă suntem la Londra și casa în cauză este cea mai îngustă din capitala engleză.

Casa albastră, care pare să încerce să-și facă spațiu între două clădiri adiacente, a fost pusă în vânzare pentru aproximativ un milion de euro , așa cum se menționează pe site-ul agenției imobiliare Winkworth, care se ocupă de vânzări imobiliare. Casa este distribuită pe cinci etaje, în total 96 de metri pătrați. Are și o grădina clasică engleză, lungă de doi metri și jumătate și este situată în cartierul Shepherd’s Bush din vestul Londrei.

Citește și Fost polițist penitenciar și-a ucis iubita minoră: „I-a tăiat capul și l-a aruncat în grădină”

Casa a fost anterior un magazin de pălării iar valoarea sa s-a dublat din 2006. A fost pusă în vânzare la aproximativ 550.000 de euro. Astăzi valorează de două ori mai mult.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.