Cea mai în vârstă femeie din Europa a supraviețuit Covid-ului și va sărbători joi 117 ani

A supraviețuit primului război mondial, gripei spaniole din 1918, al doilea război mondial și chiar Covid-ului. Vorbim despre sora Andre, o călugăriță franceză care, după ce a depășit cu succes boala, se pregătește să sărbătorească 117 ani. Lucile Randon, acesta este numele femeii, cea mai în vârstă femeie din Europa, pe 16 ianuarie, a rezultat pozitiv pentru coronavirus la casa de bătrâni din Toulon, sudul Franței. Era izolată de ceilalți oaspeți.

Femeia a declarat potrivit ziarului Var-Matin : „Nici nu mi-am dat seama că o am Covid Sunt fericită să fiu aici cu tine, dar aș vrea să fiu în altă parte, cu fratele mai mare, bunicul și bunica mea. “. David Tavella, purtătorul de cuvânt al casei de bătrâni Sainte Catherine Labouré, a explicat că femeia a depășit cu brio infecția.” O considerăm vindecată. Este foarte liniștită și așteaptă cu nerăbdare să împlinească joi 117 ani. Petrecerea va avea loc în mod natural într-o formă redusă și în conformitate cu toate măsurile anti-Covid.

Citește și Ultimul adio între doi soți în spital înainte de a muri de Covid la doar trei zile distanță unul de celălalt

Sora Andre s-a născut la 11 februarie 1904 și este a doua cea mai în vârstă persoană din lume, conform clasamentului mondial al Gerontology Research Group (GRG). Cea mai în vârstă este japoneza Kane Tanaka, care a împlinit 118 ani pe 2 ianuarie. Cele mai în vârstă 20 de persoane din clasamentul GRG sunt toate femei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.