Cea mai grasă femeie din Rusia a murit: copiii ei erau obosiți să o ma îngrijească

Cea mai grasă femeie din Rusia care a apărut recent la un program TV, a decedat: cântărea 350 kg.

Lyubov Nurdinova în vârstă  de 57 de ani și mama a trei copii, a murit. Femeia a participat la emisiunea TV „On Air Live” definită drept „cea mai grea femeie din Rusia”.

În timpul programului, copiii ei au declarat că s-au săturat să aibă grijă de ea. Fiul mai mic, în vârstă de 25 de ani,  a stat  alături de mama lui de la vârsta de 7 ani, când femeia a fost  nevoită să rămână  la pat la domiciliul lor din Tyumen, Siberia.

Alexey, acesta este numele băiatului, el a vorbit despre frustrarea de a fi îngrijitorul ei în fiecare zi. Dar în timpul unei perioade de spitalizare a femeii tânărul reușise să iasă din casă și chiar să-și găsească o iubită. Dar când mama lui a fost externată Alexey a fost nevoit  să renunțe din nou la viața personală.

Explozie de proporții în Liban la o fabrică de artificii: zeci de răniți

Femeia ajunsese la greutatea de 350 kg în urma celor trei sarcini. Ajutorul i-a fost oferit după ce povestea ei a apărut pe un site web rusesc. Datorită unei perioade petrecute în spital femeia a reușit să ajungă la 149 kg, reușind să facă și câțiva pași.

Starea femeii părea să se îmbunătățească , dar a fost din nou internată în spital în urma unei  supradoze de pastile antidepresive. Invitați din nou în programul de televiziune, copiii au fost supuși unui test la mașina adevărului  pentru a confirma că nu sunt ei vinovați de intoxicația cu medicamente.

Femeia s-a împotrivit acestui test care a confirmat că fiii nu sunt vinovați de intoxicația cu medicamente, dar a  confirmat că ei nu mai doreau să aibă grijă de mama lor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.