Cea mai frumoasă imagine: un copil de 10 luni îi zâmbește tatălui după ce a stat în comă 7 luni

Michael Labuschagne, este un copilaș  de 10 luni, iar în urmă cu șapte luni a fost indus în comă farmacologică de medicii care i-au avertizat pe părinți că probabil nu se va mai putea trezi niciodată. În schimb puiul de om s-a trezit și în curând va putea fi operat la inimă în Statele Unite.

Un copil orfan desenează ceva care te va emoționa și te va face să reflectezi VIDEO

Mulți au spus că este un miracol, alții  au lăudat abilitățile extraordinare ale medicilor, dar mai ales temperamentul micuțului Michael Labuschagne, un copil de doar zece luni care în urmă cu șapte luni a fost indus  în comă de medici din cauza unei tumori cardiace. Medicii i-au avertizat pe părinți că  probabil, copilul nu se va mai trezi niciodată,  în schimb a surprins pe toată lumea și când medicii au decis să reducă sedarea, el a deschis ochii și i-a zâmbit tatălui său Stuart. Medicii din acel moment, au clarificat starea lui, acertizându-i că sunt  multe șanse ca și copilul să fi suferit leziuni cerebrale, dar testele au evitat și această posibilitate.

La doar zece luni de viață, Michael Labuschagne a reuși să supraviețuiască cancerului cardiac și unei perioade lungi de comă profundă. Din păcate, însă, copilul nu poate fi vindecat. Pentru a avea pe cât posibil o viață  normală, el va trebui să fie supus unei operații chirurgicale delicate în Statele Unite. Din acest motiv, părinții încearcă să strângă cele 120 de mii de lire sterline necesare pentru a transfera copilul în SUA.

Mama anticipează nașterea pentru a-i permite soțului să-și vadă fiica înainte de a muri

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.