Cea mai fertilă femeie din lume? La doar 40 de ani are deja 44 de copii / Video

Mariam Nabatanzi este o femeie în vârstă de 40 ani, în districtul Mukono, Uganda și este considerata femeia cea mai fertilă din Africa după ce a dat naștere la 44 de copii !

În satul său natal din Kabimbiri, din centrul Ugandei, Mariam Nabatanzi este cunoscută sub numele de Nalongo Muzaala Bana ( „mama  care produce quadrupleții“), poreclă ben meritată.

În cei 40 de ani de viață, femeia a dat naștere la șase seturi de gemeni, patru seturi de tripleti, trei seturi de cvadrupleti, plus câteva nașteri de câte un copil . Dintre cei 44 de copii aduși pe această lume, 38 sunt încă în viață, iar cei mai mulți trăiesc încă în casa familiei.

 

Pentru a complica lucrurile, Mariam este o mamă singură, și chiar așa reușește să pună destulă mâncare pe masă pentru toată lumea. Viața lui Mariam nu a fost deloc ușoară. La vârsta de 12 ani, ea a fost obligată să se căsătorească cu un bărbat  cu 28 de ani mai în vârstă,  după ce a supraviețuit unei tentative de asasinat din partea mamei sale vitrege. Mariam afirmă că femeia a pus niște sticla de la câteva pahare zdrobite în mâncare reușind astfel să omoare pe cei patru frați ai săi.

Citește și Și-a ucis mama și frații pentru a fi singura moștenitoare

Ea a supraviețuit doar pentru că nu se afla în casă. Oricum, părinții ei au reușit să se elibereze de ea obligând-o să se căsătorească cu un bărbat mult mai în vârstă. Bărbatul a abuzat-o fizic ori de câte ori nu îi convenea ceva. Nabatanzi a dat naștere primilor ei copii, o pereche de gemeni, în anul 1994, la vârsta de doar 13 ani. Doi ani mai târziu a avut trei gemeni, iar alți doi ani mai târziu a născut patru gemeni.

Deși acest lucru poate părea neobișnuit pentru noi, pentru Mariam nu a fost deloc ciudat. Tatăl ei a avut  45 de copii cu mai multe femei din care s-au născut gemeni, chiar cinci în odată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.