Ce știm despre misterioasa boală care afectează India

Orașul Eluru este epicentrul bolii  care se manifestă cu simptome violente, cum ar fi greață, pierderea cunoștinței și usturime a ochilor. India este a doua țară cea mai afectată din lume de Coronavirus, iar acum s-a mai adăugat o altă problemă  care alertează și restul lumii: misterioasa boală care a apărut în sudul statului Andhra Pradesh și care a afectat până acum 450 de oameni și au ucis o persoană, un bărbat de 45 de ani.

Orașul Eluru este epicentrul bolii, care se manifestă prin simptome violente, cum ar fi greață, pierderea cunoștinței și usturime a ochilor. Toți pacienții spitalizați au dat rezultate negative la Coronavirus:

Oamenii care s-au îmbolnăvit, în special copiii, au început brusc să verse după ce s-au plâns de usturime la nivelul ochilor . Unii dintre ei au leșinat sau au suferit prezentat crize de epilepsie”, a spus  directorul medical de la spitalul guvernamental Eluru, potrivit ziarului Indian Express.

Citește și Mămică însărcinată moare de coronavirus: a născut un băiețel sănătos

Premierul Statol, Jaganmohan Reddy, a trimis echipe medicale speciale pentru a afla cauzele bolii: nu au fost găsite infecții virale în probele de sânge. Prin urmare, ne gândim la o bacterie, poate conținută în apă sau aer.

„Medicii încă lucrează pentru a descoperi cauza acestei boli și se așteaptă rezultatele de la laboratoare – a spus Dolla Joshi Roi, unul dintre experții institutului, în declarațiile raportate de The Guardian – Ar putea fi vorba despre contaminarea alimentelor, a apei sau a aerului. , sau vreo altă afecțiune. Dar știm că este un fenomen limitat, toți oamenii afectați trăiesc în același oraș “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.