Ce se poate ascunde în spatele unui profil? O vloggeriță o viața luxoasă, dar trăia într-o mizerie de nedescris

O vloggeriță celebră în China demascată de proprietarul apartamentului unde aceasta locuia.

Proprietara a publicat o filmare cu locuința ei murdară, care contrasta cu stilul de viața prezentat de aceasta pe rețelele sociale. Lisa Li – o vloggeriță cu mai mult de un milion de urmăritori online – publica fotografii cu excursiile, petrecerile și restaurantele luxoase pe care le vizita, potrivit BBC.

Lauren: modelul care și-a pierdut un picior din cauza unui tampon intern

Recent, ea a devenit însă cunoscută pentru alt motiv. Chen, proprietara apartamenului unde aceasta locuia, a decis să publice un videoclip cu modul cum arată apartamentul ei, după ce aceasta nu i-a mai răspuns la telefon de câteva zile. În imagini era prezentat gunoiul din casa tinerei, mâncare stricată și excremente de câine. Chen spune că a vorbit și cu o firmă specializată să vină să curețe apartamentului, însă aceasta refuzat.

casaa

După ce videoclipul a devenit viral, Lisa Li i-a cerut scuze personal proprietarei pentru mizerie și a făcut curățenie. Imaginile cu vloggerița care curăța apartamentul au devenit apoi virale pe internet.

casă

Lisa Li a argumentat mizeria, spunând că a fost internată în spital și a călătorit cu munca, astfel că nu stat foarte mult pe acasă pentru a apuca să facă ordine. Fanii tinerei au fost revoltați și mulți au încetat să o mai urmărească pe rețelele sociale, numind-o „falsă”. Mulți dintre fani spun că nu au încredere că este sinceră.

SURSA: BBC

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.