Ce se întâmplă în organismul tău atunci când îți urăști locul de muncă ?

O zi  ” Nu ” la locul de muncă se întâmplă tuturor.  Dar există semne clare pe care fiecare angajat trebuie să le acorde atenție înainte ca o săptămână dificilă să aibe ca rezultat un stres debilitant și dezastruos în ceea ce privește sănătatea.

Sunt multe, chiar prea multe persoane ”prizoniere ” într-un loc de muncă ”toxic”.  Jeffrey Pfeffer, profesor de comportament organizatoric la Stanford și autorul cărții Dying for a Paycheck a demonstrat în studiul său că în companiile americane, o rea administrație este responsabilă pentru 8% din costurile anuale de sănătate.

În afară de faptul că este asociat cu aproximativ 120.000 de decese  în fiecare an. Iată cum influențează un loc de muncă ”toxic” asupra sănătații voastre:

*Insomnia

*Dureri de cap

*Dureri musculare

*Oboseală mintală

*Te îmbolnăvești mai des

*Pierzi apetitul sexual

*Dureri de stomac

*Te îngrași sau slăbești

Cum să intervii :

Fă o pauză. Când corpul intră în stare de alertă maximă pentru a te apăra de factorii negativi, încearcă să te reșaxezi puțin.

“Dacă nu dăm sistemului nervos șansa de a ne relaxa și de a începe din nou, vom provoca daune pe termen lung”, explică Reynolds.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.