Ce se întâmplă cu Trump? Are probleme să bea un pahar cu apă și că coboare o rampă / Video

Sâmbătă dimineață  la academia militară West Point, Donald Trump a ținut un discurs la ceremonia de final de curs a cadeților.

În timpul discursului , Trump s-a oprit și a luat un pahar cu apă cu mâna dreaptă apoi l-a dus aproape de gură, dar a avut nevoie de ajutorul mâinii stângi pentru a bea . Videoclipul a devenit viral pe net care au aprins cele mai înflăcărate dezbateri: „Este un semn al unei probleme neurologice persistente ”, a declarat Bandy Lee pe Twitter, un psihiatru de la Yale,  care a adăugat: „combinat cu alte semnale ar fi îngrijorător, atât de mult încât să necesită o verificare”.

Mai  mult, într-un alt videoclip tot în West Point, Trump coboară pe o rampă cu un pas lent și incert. Imediat utilizatorii rețelelor de socializare au început să vorbească despre asta, atât de mult încât președintele însuși a fost nevoit să nege suspiciunile cu privire la starea sa de sănătate într-un tweet: “Rampa era abruptă, fără balustradă și alunecoasă. Ultimul lucru pe care aș fi vrut să fac este să cad și să-i fac pe alții să se distreze pe seama mea”

Văduvul Florin Marin se apără de acuzațiile rudelor răposatului lui soț: ” Este un căutător de aur”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.