Ce au în comun românii, sclavia și politica în Italia? ”M-au plătit ca să-i votez”

” Caporalato ” și alegerile locale din Eboli, regiunea Salerno din Italia! Asta au în comun în acest caz românii, sclavia și politica în Italia.

O rețea de exploatare a forței de muncă, a fost destructurată de polițiștii italieni acum câteva săptămâni. Peste 400 de imigranți români și africani lucrau 10-12 ore pe zi ca niște sclavi în ferme agricole pentru 4 euro, fără nicio pauză!

Capii unei rețele de exploatare a imigranților au compărut, vineri dimineață, în fața judecătorilor de la Tribunalul din Salerno, pentru a răspunde acuzațiilor ce li se aduc.

Printre cei implicați în rețea se număra și un angajat al Primăriei, care furniza actele în baza cărora românii puteau munci și locui în Italia.

Potrivit ilmattino.it, angajatul Primăriei a obținut, în schimbul acestui serviciu, ca românii să voteze anumiți candidați în alegerile locale, în perioada 2013 și 2014. Pentru asta, românii erau erau plătiți ”extra” cu 1-2 euro.

Acum, cei vinovați, italieni și străini, au fost aduși în fața justiției, printre acuzații numărându-se și de cea de corupție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.