Cazurile din Franța sunt în continuă creștere: 7.100 de infecții și 21 de decese în ultimele 24 de ore

Franța a depășit 300 de mii de cazuri de coronavirus, după ce în ultimele 24 de ore au fost înregistrate un nou număr record de infecții, 7.157. Acest lucru a fost anunțat de agenția franceză de sănătate publică, potrivit căreia s-au înregistrat  alte 21 de decese, pentru un total de 30.706.

Premierul francez Jean Castex a vorbit aseară pentru a prezenta planul de redresare a țarii din criza de sănătate post-coronavirus. Un plan, a spus el, al „scopului și ambiției istorice”. “O sută de miliarde – a declarat el – este de aproape patru ori mai mare decât planul pus în aplicare pentru a face față crizei din 2008. Este cel mai masiv anunțat până în prezent în rândul marilor țări europene proporțional cu bogăția națională”.

Îndemnul directorului sănătății din Canada: „Raportul intim ? Fă-o cu mască”

Cu un singur obiectiv, a subliniat primul ministru, „până în 2022 trebuie să ne recâștigăm nivelul pe care l-au avut dinaintea începerii crizei ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.