Cazurile de infecții cu coronavirus au început să crească din nou în Suedia

O nouă creștere a infecțiilor cu Coronavirus în Suedia, unde numărul de decese și persoane internate în terapie intensivă continuă să scadă. Acest lucru a fost anunțat de Agenția Națională de Sănătate Publică. În ciuda acestei reapariții a infecțiilor, premierul Stefan Lofven a anunțat astăzi, în conferința de presă, că Suedia va relaxa  restricțiile privind călătoriile interne care nu sunt considerate esențiale începând cu 13 iunie.

“Această decizie nu implică depășirea pericolului. Nu înseamnă că viața se va relua în mod normal și alte restricții vor rămâne oricum în vigoare”, a spus el. „Dacă curba epidemiei  începe să crească din nou, vor exista noi restricții”, a adăugat el. Țara a înregistrat 41.883 de cazuri de infecții. Suedia nu a luat măsurile de închidere impuse ca și în celelalte țări, dar a introdus măsuri de  distanțarea socială și de igienă.

VIDEO / Un bărbat a încearcat să scape de carantina îmbrăcându-se într-un costum de T-rex

Astăzi s-au înregistrat alte 20 de decese în țară, pentru un total de 4562 de victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.