Cazurile de coronavirus la nivel mondial au depășit 10 milioane

La nivel mondial, cazurile de coronavirus au depășit 10 milioane, conform estimărilor de la Universitatea Johns Hopkins din Washington, care oferă un număr actualizat în timp real de cazuri identificate. Săptămâna trecută acest pronostic a fost anunțat de Tedros Adhanom, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății.

Doi comercianți au ținut magazinul deschis în timpul blocajului: tată și fiu uciși de poliție

Statele Unite sunt până în prezent cea mai afectată țară cu peste 2 milioane și jumătate de cazuri, urmată de Brazilia, cu un milion 300 mii pozitiv, și Rusia, cu peste 600 de mii de cazuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.