Cazurile de coronavirus din Elveția s-au dublat în ultimele 24 de ore

Numărul de cazuri de infecție cu coronavirus în Elveția a crescut cu 52% în ultimele 24 de ore. Alte 164 de cazuri au fost confirmate de ieri, iar numărul total a crescut la 476, a declarat Oficiul Federal de Sănătate.

Citește și VIDEO / Traficul de milioane de dolari cu copacii de trandafir care sângerează

Până în prezent, trei persoane au murit în Elveția. Autoritățile au interzis vizitele la structurile pentru vârstnici și tuturor pacienților spitalizați pentru a ține la distanță epidemia de persoanele mai sensibile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.